Projektový manažment externých účastníkov realizácie projektov - Mizla, Pavol
Podstata projektového manažmentu. Projekt a jeho charakteristické vlastnosti. Projektová komunikácia. Skúsenosti z realizácie projektového manažmentu. Spolupráca s externými spolupracovníkmi. Nedostatky na strane externých spolupracovníkov. Nedostatky na strane interných pracovníkov. Možnosti zlepšenia spolupráce.