Stanovenie hodnoty majetku podniku - Harumová, Anna, 1955-
Rozdiel medzi oceňovaním a ohodnocovaním majetku. Určenie hodnoty majetku. Základné metódy stanovenia všeobecnej hodnoty majetku: majetková metóda, podnikateľská metóda, kombinovaná metóda, likvidačná metóda, porovnávacia metóda, príp. iné metódy.