Vplyv integračného procesu na spotrebu a kvalitu života slovenských domácností - Holková, Vieroslava
Integračný proces a jeho vplyv na formovanie spotreby a kvality života slovenských domácností. Kvalita života a znalostná ekonomika. Myšlienka globálneho životného štýlu a kultúrneho nacionalizmu. Protiváha tejto tendencie.