Problémy rozvoja elektronického podnikania v slovenských podnikoch - Benešová, Dana, 1958-
Ciele e-businessu vytýčené v Akčnom pláne stratégie informatizácie Slovenska a ich plnenie. Prehľad politík v oblasti e-commerce na Slovensku. Legislatívny rámec elektronického obchodu. Možnosti financovania ICT zo štrukturálnych fondov.