Predpoklady rozvoja znalostnej ekonomiky na Slovensku - Kubičková, Viera, 1970-
Inovačná aktivita v slovenskej ekonomike. Informatizácia slovenskej spoločnosti. Európsky inovačný prehľad. Sumárny inovačný index (SII). Inovačný index sektora služieb (SSII).