Marketing v cestovnom ruchu podľa Kotlera - Novacká, Ľudmila, 1953-
Recenzia na publikáciu Marketing v pohostinstve a v cestovnom ruchu. Kniha vyčerpávajúcim spôsobom prezentuje komplexný pohľad na aplikáciu marketingu v uvedených službách.