Kvalita vedomostí získaných výučbou podporovanou počítačom - Horáková, Galina
Motivácia študentov k využívaniu informačných technológií. Zjednodušenie odovzdávania vedomostí študentom pomocou informačných a komunikačných technológií. Podpora výučby pomocou dostupného matematického softvéru.