Vplyv mobility pracovnej sily na rozvoj ekonomického potenciálu SR - Chandoga, Roman
Problematika kvalitnej pracovnej sily a mobility pracovnej sily. Nízka mobilita v SR. Mobilita pracovnej sily ako jeden z faktorov konkurencieschopnosti. Podpora mobility pracovnej sily. Vnútorná mobilita. Príspevok na sťahovanie za prácou. Podpora výstavby nájomných bytov v dynamicky sa rozvíjajúcich regiónoch. Vonkajšia mobilita.