Ako vytvoriť školský vzdelávací program? - Valent, Marián
Kurikurálna časť školského vzdelávacieho programu (ŠkVP). Profil absolventa a učebného plánu ŠkVP. Filozofické koncepcie vzdelávania. Učebný plán školského vzdelávacieho programu. Charakteristika absolventa.