Motivácia pedagogických zamestnancov a ich profesijný rast - Hromada, Jozef
Motivácia ako jeden z najdôležitejších úloh aj v systéme ľudských zdrojov. Efektívne riadenie pedagogických kolektívov. Problematika motivácie vo všeobecnosti. Spôsoby motivácie pedagogických zamestnancov. Teória rovnosti. Teória očakávania.