Hodnotenie zamestnancov v personálnej práci vedenia školy - Babiaková, Simoneta
Základné úlohy vedenia školy v personálnej práci v školskej praxi. Celkové hodnotenie pedagogických zamestnancov. Hodnotiace rozhovory so zamestnancami. Profesijný štandard pedagogického zamestnanca.