Čilský model dôchodkového zabezpečenia vo svetovej odbornej literatúre - Gábriš, Tomáš
Spochybňovanie úspechov systému dôchodkového zabezpečenia v Čile. Názory a argumenty na model dôchodkového zabezpečenia v Čile vo svetovej odbornej literatúre.