Vývojové tendencie ekonomického rastu Indie a investície do outsourcingu - Luchava, Ján
Vývojové tendencie v Indii. Odhad tempa ročného rastu HDP v Indii a v Číne podľa Svetovej banky. Zvýšené využívanie outsourcingových služieb v Indii. Nárast priamych zahraničných investícií v oblasti služieb. Sektory indickej ekonomiky s najvyšším vstupom PZI. Podiel krajín s najvyšším vstupom PZI do Indie za obdobie 1991-2007. Očakávanie robustnej expanzie indickej ekonomiky.