Hodnotenie inovačnej výkonnosti a spôsoby merania konkurenčnej schopnosti jednotlivých národných ekonomík - Rumpelová, Daniela, 1982-
Pojem konkurencieschopnosť. Multikriteriálne hodnotenie konkurencieschopnosti. Ročenka o konkurencieschopnosti krajín - IMD competitiveness yearbook - analýza výkonnosti 55 krajín prostredníctvom 323 kritérií. Rebríček konkurencieschopnosti krajín V4. Hodnotenie konkurenčnej schopnosti na základe sumárneho inovačného indexu. Slovensko medzi krajinami, ktoré "strácajú pôdu pod nohami". Ďalšie rastové ukazovatele konkurencieschopnosti.