Zvláštnosti regulace na pojistných trzích - Daňhel, Jaroslav
Článok analyzuje dôvody pre štátnu reguláciu v komerčnom poisťovníctve. Regulačná politika štátu na finančných trhoch. Ochrana klientov. Situácia na poistnom trhu. Riadenie rizík. Solvency II.