Zavedenie eura v knižniciach - Mušutová, Zita
Výmena hotovosti. Prepočítanie účtov. Princípy zavedenia eura. Základy duálneho zobrazovania cien. Informačná kampaň. Nástroje. Výhody a prínosy zavedenia eura z pohľadu odborníkov. Výhody a prínosy z pohľadu občanov. Náklady a nevýhody eura. Príčiny vnímania vyššej inflácie oproti skutočnosti. Ako sa pripraviť? Zavedenie eura a knižnice.