Trh soukromého zdravotního pojištění - Roubal, Tomáš
Trh súkromného zdravotného poistenia. Spôsoby platieb poskytovateľom. Prekážky v prístupe k doplnkovému zdravotnému poisteniu. Regulované vzťahy medzi súkromnými zdravotnými poisťovňami a poskytovateľmi. Skupinové a individuálne zdravotné poistenie. Daňové zvýhodnenie. Zdravotné poistenie v Rakúsku, Holandsku, Švajčiarsku.