Nová evropská regulace pro provozování zajištění - Mačáková, Erika
Dôvody a spôsob právnej regulácie. Základné princípy a podmienky prevádzkovania zaisťovacích činností. Rozsah pôsobnosti zákona. Finančný dohľad. Opatrenia k náprave. Nároky na rozhodovanie príslušného orgánu. Vzťah k tretím krajinám.