Regulace pojišťovnictví v Evropské unii - Mesršmíd, Jaroslav
Koncentrácia európskeho poisťovníctva. Deregulácia poisťovacích aktivít. Zákaz kartelových dohôd v oblasti poisťovníctva. Politika spájania podnikov v poisťovníctve. Kontrola verejnej intervencie.