Information systems in the adaptation process of the Euro currency in Slovakia - Kučera, Milan
Implementácia eura je v súčasnosti najdôležitejšou témou v našej krajine. Najväčší podiel zo všetkých prínosov bude čerpať podnikateľský sektor, no zároveň bude znášať aj najväčšie jednorazové náklady v súvislosti so zmenou meny. Až 80 percent týchto nákladov bude pravdepodobne tvoriť prestavba a adaptácia informačných systémov spoločností. Len málo podnikov má pripravené svoje IS na euro.