Enterpreneurship in small and medium-sized enterprises comparative study between Slovakia and Poland for the years 2001-2007 - Ubrežiová, Iveta
Zhodnotenie rozvoja podnikania v slovenských a poľských malých a stredných podnikoch. Ekonomika transformujúcich sa krajín (Slovenska a Poľska) má dopad na malé a stredné podniky. Počet podnikov tejto kategórie na Slovensku a v Poľsku z hľadiska regionálnej štruktúry. Spokojnosť s podporným systémom v oboch krajinách.