Úloha centrálnej rozpočtovej politiky v procese globalizácie - Beličková, Kornélia, 1966-
Reformy, ktorými prechádza Slovensko od roku 1999. Autorka ako spoluriešiteľka projektu Verejné financie v procese integrácie ekonomiky SR do EÚ. Zameranie sa na úlohu centrálnej rozpočtovej politiky v procese globalizácie - závery z projektu.