Zdravotné poistenie na Slovensku a v EÚ - Drábeková, Mária
Hlavné kategórie modelov zdravotného poistenia: verejné zdravotné poistenie a súkromné zdravotné poistenie. Prehľad systémov zdravotného poistenia v Európe. Systém zdravotného poistenia na Slovensku. Systém zdravotného poistenia v krajinách EÚ.