<The> service outputs of the marketing channels for furniture in Slovakia - Kita, Pavol
Služby poskytované marketingovými kanálmi pri nákupe nábytku. Požiadavky spotrebiteľa na služby marketingového kanála - výstupy. Marketingové kanály a ich význam pre distribúciu.