Vplyv makroekonomických rizík na výkon fiškálnej politiky - Hofreiter, Miloš, 1982-
Hlavné makroekonomické faktory determinujúce príjmy a výdavky verejných rozpočtov. Hrubý domáci produkt a zamestnanosť. Inflácia. Úroková miera. Vplyv ostatných - externých faktorov. Makroekonomické riziká verejných financií po vstupe SR do EMÚ.