Vplyv integrácie do Európskej únie na štátny rozpočet Slovenskej republiky - Kristeľ, Marián
Vstup Slovenska do Európskej únie a zvyšovanie deficitu štátneho rozpočtu SR. Povinné platby do rozpočtu Európskej únie. Kofinancovanie fondov EÚ. Ostatné fiškálne efekty vstupu SR do Európskej únie. Odhad čistej finančnej pozície Slovenska v rokoch 2008-2010.