Integračný proces a jeho vplyv na verejné a podnikateľské financie výrobnej a nevýrobnej sféry - Majcher, Milan
Financie podnikateľskej výrobnej a nevýrobnej sféry. Vplyv poznatkov znalostnej spoločnosti na financie podnikateľskej sféry. Význam teórie, politiky a praxe a ich vzájomné prepojenie ako aj spätná väzba.