Alternatívne rozhodovanie o inovačných programoch podnikov - Tuma, Miroslav
Smerovanie inovácií vždy do budúcnosti. Problémy odhadovania návratnosti nákladov na inovačné programy. Finančná analýza investičných zámerov a príležitostí. Antagonizmy prosperity podniku z rôzneho pohľadu.