Swapy kreditného zlyhania (Credit default swaps) ako nástroj riadenia kreditného rizika - Mikócziová, Jana
Charakteristika kreditných derivátov a ich výhody oproti tradičným nástrojom zaistenia úverov. Hlavné tendencie a faktory vývoja trhu s kreditnými derivátmi. Možnosti využitia swapov kreditného zlyhania pri riadení a obchodovaní s kreditným rizikom.