Rozširovanie európskeho ekonomického priestoru a jeho vplyv na daňové určenie územných správnych celkov - Neubauerová, Erika, 1968-
Všeobecne k daňovému určeniu v štátoch Európskej únie. Daňové určenie v Slovenskej republike. Decentralizácia v oblasti finančných tokov. Legislatívna úprava zmeny daňového určenia. Rozdelenie dane z príjmov fyzických osôb od roku 2005.