K modelom hodnotenia finančného zdravia podniku - Pilch, Ctibor, 1957-
Ckarakteristika jednotlivých modelov hodnotenia finančného zdravia podniku. Bankrotné a bonitné modely. Jednorozmerné modely. Beaverov model. Zmijevského model. Kralickov rýchly test. Viacrozmerné modely. Altmanovo Z-skóre. Metódy bodového hodnotenia. Tamariho rizikový koeficient. Rizikový index v Tamariho metodike.