Riešenie investičných sporov v dikcii bilaterálnych investičných zmlúv Slovenskej republiky - Budjač, Milan
Analýza a porovnanie ustanovenia vybraných bilaterálnych investičných zmlúv Slovenskej republiky z pohľadu konštituovania jednotlivých prostriedkov riešenia investičných sporov medzi štátmi, ako aj medzi štátom a investorom.