Platíme náklady na vlastné zotročenie - Rowbotham, Michael
Bankovníctvo a zásoba peňazí. Aplikácia úrokových sadzieb. Pohyblivé úrokové sadzby a ich využitie. Banky a vlastníctvo peňazí. Banky slúžia sami sebe. Transfer majetku. Pre klientov je to dobré "len na papieri" v ich vzťahu s bankou. Banky vyrábajú peniaze z ničoho. Pokračovanie.