Na programe dňa je voda každodenná - Krútky, Peter
Odborný dokument Zásady integrovaného manažmentu vodných zdrojov na území obcí a ich povodí vypracovaný Združením miest a obcí Slovenska. Deväť základných pravidiel na efektívnejšie využívanie vody v každej jej podobe. Dažďová voda je kapitál. Plánovanie po precíznej inventarizácii. Skutočná cena vody.