K európskym a slovenským kontextom rozhodovania o členstve strany Smer - sociálna demokracia v Strane európskych socialistov - Weiss, Peter
Kontext Strany európskych socialistov a európskej politiky. História sociálnodemokratických strán. Pozícia strany Smer. Riziká a šance strany Smer.