Event marketing - nový prvok komunikačného mixu - Tajtáková, Mária
Analýza pojmu event marketing. Nástroj komunikačného mixu. Základné kategórie event marketingu. Klasifikácia eventov podľa cieľových skupín, konceptu, miesta, doprevádzaného zážitku. Základné ciele sponzoringu. Podnikové ocenenie.