Deriváty a ich význam v procese riadenia - Šturc, Boris, 1961-
Využitie derivátov na zníženie trhového rizika v dôsledku zmeny ceny obchodovaných komodít. Medzinárodná obchodná asociácia ISDA reprezentujúca vedúce spoločnosti, pôsobiaca na trhu derivátov. Deriváty - integrovaná súčasť risk managementu vedúcich spoločností po celom svete.