Duálne zobrazovanie v personalistike a mzdách - Cingelová, Zuzana
Pravidlá pri zavedení meny euro v oblasti miezd a sociálneho poistenia. Čo nepodlieha duálnemu zobrazovaniu a vykazovaniu. Duálne zobrazovanie dávok sociálneho poistenia a štátnych dávok. Platby a dávky, ktoré budú podliehať duálnemu zobrazovaniu. Príklady.