Obchodné vzťahy Ruskej federácie a Európskej únie - Dorokhov, Denys
Pozadie rusko-európskych obchodných vzťahov. Ich štruktúra. Porovnanie celkového zahranično-obchodného obratu Ruskej federácie s obchodnou výmenou s Európskou úniou. Snahy o ekonomickú integráciu. Energetický dialóg.