Ochrana osobných údajov vo verejnej správe - Tichý, Miroslav
Najnovší zákon týkajúci sa ochrany osobných údajov - novelizovaný zákon č. 90/2005 Z.z. Rozsah pôsobnosti zákona. Osobné údaje. Osoby oprávnené spracúvať osobné údaje. Povinnosti prevádzkovateľa. Spracovávanie správnych, úplných a aktualizovaných osobných údajov. Likvidácia osobných údajov. Bezpečnosť osobných údajov. Dohľad nad ochranou osobných údajov. Práva dotknutej osoby. Pokuty za porušenie povinností.