Finančná kontrola a vnútorný audit - novela zákona - Sokol, Jozef
1. júna 2008 nadobudla účinnosť veľká novela zákona č. 502/2001 Z.z. o finančnej kontrole a vnútornom audite. Novela bola vykonaná 8 bodmi. Krátke komentáre a vysvetlenia k jednotlivým bodom 1-8.