Zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice s komentárom - Hlaváčová, Jana
Zákon č. 286/2008 Z.z. o používaní elektronickej registračnej pokladnice a o zmene a doplnení zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov.