Prechod na menu euro od 1. januára 2009 vyhlášky s komentárom - Jurčíková, Božena
Vyhláška č. 75/2008 Z.z. MF SR, ktorou sa ustanovujú pravidlá vykazovania, prepočtu a zaokrúhľovania peňažných súm v súvislosti s prechodom na menu euro na účely účtovníctva, daní a colné účely s komentárom a súvisiace informácie. Vyhláška č. 97/2008 Z.z. MF SR o podrobnostiach duálneho zobrazovania pre oblasť ochrany spotrebiteľa s príkladmi