Eurokonverzia v poisťovníctve - Krátka, Zuzana, 1968-
Slovenský trh a zavedenie eura. Duálny obeh v hotovostnom peňažnom obehu a v bezhotovostnom preňažnom obehu. Eurokonverzia a špecifické procesy v poisťovníctve. Nevýhody a nové možnosti v poisťovníctve súvisiace s eurokonverziou.