Innovative approaches in education at Business Faculty of Economic University in Bratislava with seat in Košice - Varcholová, Tatiana
Nová ekonomika vyžaduje aj nové prístupy v ekonomickom vzdelávaní. Inovácie v národných študijných plánoch. Inovácia študijných metód. Inovácia vyučovacieho procesu.