Energetická stratégia Ruskej Federácie ako súčasť dlhodobej energetickej politiky štátu - Glavatskich, Maria
Pohľad na históriu energetickej politiky Ruskej federácie. Miesto a úloha energetického hospodárstva v svetovej a ruskej ekonomike. Štruktúra výroby energetických zdrojov v Rusku v roku 2007. Priority energetickej stratégie Ruskej federácie. Problémy a základné faktory rozvoja energetického hospodárstva v Rusku.