Pension system reform and its impact on sustainability of public finance in Slovakia - Čambalová, Andrea
Väčšina európskych penzijných systémov funguje na báze PAYG (pay as you go). Kombinácia PAYG a kapitálového finančného penzijného systému. Harmónia s SGP (Stability and growth pact). Možnosti riešenia finančnej konsolidácie systému.