Liberalizácia sieťových priemyselných odvetví v Európskej únii - Lipková, Beata
Vývoj procesu liberalizácie sektorov. Súčasné trendy v liberalizácii energetických trhov. Liberalizácia železničnej dopravy. Liberalizácia poštových služieb. Liberalizácia v oblasti telekomunikácií.