Impact of implementing Bologna process and Lisbon strategy in the case of economic education in Slovak Republic - Dubovická, Lenka
Smerovanie vysokoškolského vzdelávania, obzvlášť ekonomického vzdelávania, v Slovenskej republike. Slovensko v súčasnosti zápasí s nedostatkom financií v oblasti výskumu a vývoja. Úloha univerzít v narastajúcej medzinárodnej konkurencii. Diferenciácia vysokoškolských inštitúcií. Systém vysokoškolského ekonomického vzdelávania. Nová legislatívna štruktúra pre akademický výskum.