Environmentálna Kuznetsova krivka - Žúdel, Branislav
Prehľad literatúry o problematike environmentálnej Kuznetsovej krivky, resp. EKC hypotézy (Environmental Kuznets Curve). Analýza konceptu EKC. Medzinárodné aspekty. a špecifické výskumy v tejto oblasti. Dôsledky environmentálnej politiky.